Ongedierte

Heeft u last van ongedierte in uw woning of woonomgeving? In de meeste gevallen bent u zelf verantwoordelijk voor de bestrijding. U kunt via internet zoeken naar tips of een professionele ongediertebestrijder. Ook verkopen bouwmarkten vaak middelen om ongedierte te bestriijden.

Veel gevraagd over Ongedierte

Ik heb last van ongedierte in mijn woning. Wat kan ik doen?

Algemeen

Het bestrijden van ongedierte, zoals muizen, kakkerlakken, wespen, mieren in de eigen woning is uw eigen verantwoordelijkheid. Is het een probleem bij meerdere woningen in uw complex? U kunt een verzoek indienen bij Coen Hagedoorn via 088 - 880 80 58.

Ik heb last van muizen in mijn woning. Ben ik zelf verantwoordelijk voor het oplossen hiervan?

Algemeen

Het bestrijden van ongedierte, zoals muizen, kakkerlakken, wespen, mieren in de eigen woning is uw eigen verantwoordelijkheid. Muizen komen vaak af op voedingsmiddelen. Let er daarom op dat u voedingsmiddelen goed afsluit en uw keuken schoonhoudt. U kunt muizen bestrijden met middelen die te koop zijn bij een tuincentrum of bouwmarkt.  Is het een probleem bij meerdere woningen in uw complex? U kunt een verzoek indienen bij Coen Hagedoorn via 088 - 880 80 58.

Ik heb een wespennest in of aan mijn woning. Wat kan ik doen?

Algemeen

Het bestrijden van ongedierte, zoals wespen, muizen, kakkerlakken en mieren in de eigen woning is uw eigen verantwoordelijkheid.  Is het een probleem bij meerdere woningen in uw complex? U kunt een verzoek indienen bij Coen Hagedoorn via 088 - 880 80 58.

Ik heb last van mieren in mijn woning. Wat kan ik doen?

Algemeen

Het bestrijden van ongedierte, zoals muizen, kakkerlakken, wespen, mieren in de eigen woning is uw eigen verantwoordelijkheid. Mieren komen vaak af op voedingsmiddelen. Let er daarom op dat u voedingsmiddelen goed afsluit en uw keuken schoonhoudt. U kunt mieren bestrijden met middelen die te koop zijn bij de drogist, tuincentrum of bouwmarkt.  Is het een probleem bij meerdere woningen in uw complex? U kunt een verzoek indienen bij Coen Hagedoorn via 088 - 880 80 58.

Wat kan ik doen aan zilvervisjes in mijn woning?

Algemeen

Een zilvervisje is een kruipend, zilverachtig glanzend insect. Zilvervisjes komen vaak voor in vochtige en goed geisoleerde woningen. Ook komen zilvervisjes af op kranten en tijdschriften. De bestrijding van zilvervisjes moet u zelf regelen. U kunt ze bestrijden door lokaas te gebruiken. Er zijn verschillende middelen te koop bij tuincentrum en bouwmarkt. Goed ventileren helpt ook bij het voorkomen van zilvervisjes.  Is het een probleem bij meerdere woningen in uw complex? U kunt een verzoek indienen bij Coen Hagedoorn via 088 - 880 80 58.