Leefbaarheid

Ons idee over leefbaarheid is dat u als bewoner dit vooral bedenkt. Wij hebben het huis gemaakt, maar samen met uw buren maakt u de wijk.

Werken aan leefbare wijken
Dat kan door samen met uw buren en ons te praten over het wonen in uw wijk.

  • Vindt u het leuk mee te praten over de zaken die spelen in uw wijk?
  • Vindt u het interessant mee te denken over de toekomst van de wijk waar u woont?
  • Vindt u het belangrijk mee te denken over de activiteiten die 3B Wonen zou moeten organiseren en hier een plan voor te maken?
  • Kunt u ons helpen te bedenken hoe wij zoveel mogelijk bewoners kunnen bereiken en motiveren om mee te doen?

Beantwoordt u één van deze vragen met ‘ja’? Neem dan gerust contact op met Barbera van Rossum of Mario Deerenberg via telefoonnummer 010 - 519 14 91. 

 

Zelf iets organiseren in de buurt
Het is goed om uw buren te kennen. Mensen die elkaar kennen, kunnen elkaar helpen maar durven elkaar ook aan te spreken als iets niet goed gaat. Of om gewoon een praatje te maken.  

Daarom is het zo belangrijk om af en toe iets leuks met elkaar te doen, als buurtgenoten. 3B Wonen wil u daarbij helpen door uw buurtactiviteit financieel te ondersteunen.  

Wilt u samen met andere buurtbewoners een activiteit organiseren? Bijvoorbeeld een barbecue of een (Kerst-)brunch? U kunt 3B Wonen een bijdrage vragen via het Aanvraagformulier bijdrage buurtactiviteit door 3B Wonen

 

Veel gevraagd over Leefbaarheid

Wat doen jullie aan leefbaarheid in mijn buurt?

Algemeen

Werken aan leefbare wijken? Dat doen we samen met u. Wat we heel belangrijk vinden, is dat u als bewoner bij ons werk betrokken bent, want u weet als geen ander wat er speelt in uw buurt. Daarom nodigen we u van harte uit om met ons mee te praten en mee te werken aan uw buurt, zodat u hier iedere dag met plezier woont. Nu en in de toekomst.

U kunt meepraten over uw straat of uw buurt. Wilt u geregeld overleg over uw straat of buurt? Denkt u aan een bewonerscommissie in uw woongebouw? Neem contact op met onze wijkconsulenten via 010 - 519 14 91.

Ik heb een idee om de leefbaarheid in mijn wijk te verbeteren. Wat kan ik doen?

Algemeen

Wij gaan graag met u in gesprek over uw idee. Stuur ons een mail met uw idee.