Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord
Terug naar overzicht

Nieuwbouw: de Vuurjuffer en Goudjuffer in Berkel en Rodenrijs

Achtergrondinformatie

De Juffers in de Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs krijgen een vervolg. In het voorjaar van 2019 is gestart met de bouw van de laatste twee van de zes woongebouwen; De Vuurjuffer en De Goudjuffer.

 

De Vuurjuffer
De Vuurjuffer heeft een ander ontwerp dan de Juffers die al staan aan de rand van de Rodenrijse Zoom. Het gebouw bestaat uit 7 woonlagen. De driekamerappartementen liggen aan een galerij. Op de begane grond zijn de bergingen gesitueerd en 1 begane grond appartement. De bovenliggende verdiepingen hebben elk 6 appartementen. In totaal komen er 37 appartementen in het woongebouw. Alle verdiepingen zijn bereikbaar per trap en via een ruime lift.

 

De Goudjuffer
De Goudjuffer is identiek aan de eerder gebouwde Juffers en bestaat uit 31 appartementen (drie- en vierkamerappartementen). Het gebouw heeft 8 woonlagen, met op iedere verdieping 4 woningen, met uitzondering van de begane grond. Daar bevinden zich 3 woningen, een ruime entree en de algemene fietsenberging. Alle verdiepingen zijn bereikbaar per trap en via een ruime lift. 

 

Start verhuur
19 maart 2020 vanaf 20.00 uur op Woonnet Rijnmond.

 

Prognose Oplevering
Eind 2020.

 

Update mei 2019


Feestelijke start bouw
Op maandag 6 mei 2019 is de start bouw feestelijk gevierd. De officiele handeling werd verricht door wethouder Albert Abee, Henk Rotgans, directeur Onderhoud & Ontwikkeling van Havensteder en Martijn van der Knaap, directeur van BAM Wonen. Zij ondertekenden een certificaat dat in een tijdcapsule in de fundering van de Vuurjuffer werd opgeborgen. Daarna werd geproost op een voorspoedige bouw en alvast vooruit gekeken naar een prachtig eindresultaat.

 

Updat maart 2020


Donderdag 19 maart 2020 om 20.00 uur start de verhuur van de appartementen. De appartementen worden geadverteerd op Woonnet Rijnmond. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op www.woonnetrijnmond.nl
 

Verhuurbrochures:

 

 

Projectgegevens

Vuurjuffer en Goudjuffer; totaal 68 appartementen

Locatie

Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs

Opdrachtgever

Havensteder

Architect

Architectenbureau Rutten van der Weijden

Aannemer

BAM

Start uitvoering

2e kwartaal 2019

Geplande oplevering

Eind 2020

Huurprijs

€ 737,14

Start verhuur

19 maart 2020

Status

In uitvoering