Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord
Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject Notaris Kruytstraat

Achtergrondinformatie

Eind 2015 heeft de gemeente Lansingerland diverse partijen uitgenodigd om hun visie te geven op de voormalige bibliotheeklocatie aan de Notaris Kruytstraat in Bergschenhoek. De visie van 3B Wonen en Kraakhelder Vastgoedontwikkeling om de locatie te herontwikkelen naar woningbouw is als beste beoordeeld. De koopovereenkomst met de gemeente is inmiddels getekend en de plannen worden verder uitgewerkt.
 

18 appartementen
Het is de bedoeling op de locatie 18 appartementen te realiseren waarvan 6 benedenwoningen en 12 bovenwoningen. De benedenwoningen zijn geschikt voor senioren en de bovenwoningen passen goed bij alleenstaanden.

Informatie-inloop
Woensdag 15 februari 2017 werden omwonenden uitgenodigd voor een informatie-inloop op het kantoor van 3B Wonen. Naast 3B Wonen en Kraakhelder Vastgoedontwikkeling waren ook de architect, de aannemer en gemeente Lansingerland aanwezig om vragen te beantwoorden. Klik hier voor de presentatie.

Projectgegevens

Nieuwbouwproject Notaris Kruytstraat in Bergschenhoek

Locatie

Notaris Kruytstraat in Bergschenhoek

Opdrachtgever

3B Wonen en Kraakhelder Vastgoedontwikkeling

Aannemer

Martens Aannemingsbedrijf

Status

In voorbereiding