Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

12 oktober Dag van het Huren

04 oktober 2019

Het thema van de dag van het huren 2019 is 'Trots op huren'. Huurt u bij 3B Wonen en bent u trots op uw woning? Laat het weten en maak kans op een high tea!

Zaterdag 12 oktober is de Dag van het huren. Corporaties vragen die dag aandacht voor sociale huur in Nederland. Het thema van dit jaar is ‘Trots op huren’. 3B Wonen is benieuwd welke huurders trots zijn op hun woning. Laat het weten en maak kans op een high tea met directeur Hanneke Vliet Vlieland!

Stuur ons een foto
Huurt u bij 3B Wonen en heeft u van uw woning een paleisje gemaakt? Mail dan een foto van uw woning/huiskamer met uw adres, telefoonnummer en een korte toelichting aan 3bwonen@3bwonen.nl. Vermeld als onderwerp ‘trots op huren’. De uiterste inzenddatum is zaterdag 19 oktober. Alle inzendingen worden beloond met een bloemetje.

Win een high tea
Uit de inzendingen kiezen we de 10 mooiste foto’s. Deze huurders winnen een high tea. Hierbij zal ook directeur Hanneke Vliet Vlieland aanwezig zijn. Binnenkort plannen we de datum. De winnaars ontvangen hierover bericht.

Trots op huren
Woningcorporaties in Nederland zorgen ervoor dat 4 miljoen mensen een woning hebben. 3B Wonen biedt aan 4.500 mensen in Lansingerland een betaalbare, goed onderhouden sociale huurwoning. Samen met de gemeente willen wij ervoor zorgen dat daar de komende 10 jaar nog 1.000 extra woningen bijkomen. Een ambitie waar we trots op zijn!