Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Vanaf 14 februari 2018 op Woonnet Rijnmond

14 februari 2018

Nieuw aanbod bekijken vanaf 18.00 uur,
reageren vanaf 20.00 uur.

Op www.woonnetrijnmond.nl: nieuw aanbod bekijken vanaf 18.00 uur, reageren vanaf 20.00 uur

Op de homepage ziet u dan rechts van de tabbladen Lijst, Kaart en Favorieten het tabblad Nieuw. Bekijk hier vanaf 18.00 uur het nieuwe aanbod van die dag.Log in op WoonnetRijnmond.nl
Als u bent ingelogd ziet u in één oogopslag of u kans maakt op de woning (groen), zeer weinig kans maakt op de woning omdat u niet aan alle voorwaarden voldoet (oranje) of dat u niet op de woning kunt reageren omdat u niet aan de voorwaarden voldoet (rood).

Reageren vanaf 20.00 uur
Zoals u gewend bent kunt u vanaf 20.00 uur reageren op het nieuwe aanbod. Heeft u woningen uit het nieuwe aanbod als favoriet gemarkeerd? Ga dan naar uw Favorieten. Dan hoeft u niet meer te zoeken naar de woningen en kunt u sneller reageren. Wel zo handig voor de DirectKans-woningen, want hiervoor geldt: hoe sneller u reageert, hoe hoger u op de lijst komt te staan.Tip voor de hele snelle zoeker!
Open de detailpagina van de woning(en) waarop u wilt reageren. Om 20.00 uur ververst de detailpagina automatisch en verschijnt de knop Perfect! Deze woning wil ik. Klik zo snel mogelijk op deze knop om te reageren op de woning.