Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Trouwe huurders in het zonnetje

07 oktober 2017

Op de derde Dag van het Huren heeft 3B Wonen een aantal trouwe huurders in het zonnetje gezet.

Uit de lange lijst van huurders die meer dan 30 jaar bij 3B Wonen huren, werden 100 huurders geloot. Zij kregen een brief met bedankje voor het trouwe huurderschap en een bloemenbon. Bij drie huurders bracht directeur Frans Weterings het bloemetje persoonlijk langs.

De heer De Jong en mevrouw De Koning in Bergschenhoek worden als eerste verrast. Zij komen beiden uit een eengezinswoning van 3B Wonen en wonen sinds kort naar volle tevredenheid aan de Groeneweg in Bergschenhoek.

Daarna gaat de rit naar Bleiswijk naar de Julianastraat. De heer Van de Langenberg doet de deur open. De kinderen zijn de deur uit en mijnheer woont er naar volle tevredenheid met zijn vrouw. Die is vanmorgen op pad met haar dochter. Ze zijn blij met de aanbouw naar de schuur die een aantal jaar geleden is gerealiseerd.

We eindigen in Berkel waar de heer en mevrouw Koot hun bos bloemen krijgen. Het is fijn wonen aan de Castor. Mijnheer vertelt dat de verkoop van een aantal woningen de buurt goed heeft gedaan. Er is nu een mooie mix van huur en koop, oud en jong. Frans Weterings vertelt dat hij normaal gesproken de woningen alleen van de buitenkant ziet. Extra leuk dus om vandaag ook een keer bij de mensen binnen te kijken

Dag van het huren

De dag van het huren is een jaarlijkse dag waarop corporaties in heel Nederland aandacht vragen voor het werk wat corporaties doen. 3B Wonen doet meer dan alleen het verhuren van woningen. Omdat wij de betaalbaarheid van onze woningen erg belangrijk vinden, maken we ze ook energiezuiniger, aldus Frans Weterings. Dit doen we door de woningen nog beter te isoleren, maar ook door het plaatsen van zonnepanelen. Met nieuwbouwprojecten als Huis de Haas en De Stander in Bergschenhoek zorgen we dat het aanbod aan sociale huurwoningen in Lansingerland op peil blijft. En we ondersteunen bewonersinitiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid van de wijk.