Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Laurens ondertekent huurcontract De Stander

13 juli 2017

Vincent Maas, directeur-bestuurder van Laurens en Frans Weterings, directeur-bestuurder van 3B Wonen, hebben hun handtekening gezet onder het huurcontract voor De Stander. Laurens huurt een deel van De Stander. Deze locatie met 56 zorgeenheden heeft Laurens de naam Oranjehoeck gegeven.

De Stander
Het gebouw is inmiddels opgeleverd en Laurens is druk bezig met de inrichting van locatie Oranjehoeck. Als ook deze locatie open gaat is De Stander volop in bedrijf.

Naast Laurens biedt De Stander plaats aan 14 koopappartementen, 23 sociale huurappartementen en hebben partijen met een maatschappelijke functie hun plaats gevonden op de begane grond. Zo is er het sociaal café Ontmoet!. Een initiatief van bibliotheek Oostland en Welzijn Lansingerland. De belangrijkste functie van de nieuwe ruimte is een plek voor ontmoeting voor zowel de buurt als de bewoners. Mensen kunnen er een kopje koffie drinken, een boek lezen of deelnemen aan activiteiten.