Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Nieuws

Versnellen een noodzaak

27 mei 2019

3B Wonen organiseerde met de Huurdersvereniging Lansingerland een dialoog. De vraag die centraal stond was: Hoe zorgen we er met elkaar voor dat er voldoende sociale huurwoningen beschikbaar komen?

 

Lees verder

Einde fusieonderzoek Bouwvereniging Onze Woning en 3B Wonen

23 mei 2019

Sinds oktober 2018 onderzoeken Bouwvereniging Onze Woning en 3B Wonen de eventuele meerwaarde, mogelijkheden en risico’s van een fusie van de beide woningcorporaties.

Lees verder

Start bouw laatste twee woontorens Rodenrijse Zoom feestelijk ingeluid

08 mei 2019

Aan de Rodenrijse Zoom verrijzen de laatste twee woontorens De Goudjuffer en De Vuurjuffer. Dit maakt het project ‘De Juffers’ compleet. In totaal gaat het om 68 sociale huurwoningen die worden gerealiseerd door corporatie Havensteder. 3B Wonen neemt het beheer van de woningen op zich. Naar verwachting worden de woningen eind 2020 opgeleverd.

Lees verder

3B Wonen past gematigd huurbeleid toe

29 april 2019

Per 1 juli 2019 passen wij de huurprijzen aan. Alle huurders ontvangen hierover voor 1 mei 2019 een brief.

Lees verder

Inloop nieuwbouw Julianastraat en Bernhardlaan

16 april 2019

De inloopbijeenkomst over de nieuwbouwplannen voor de Julianastraat en de Bernhardlaan maandagavond 15 april is druk bezocht.

 

 

Lees verder

Provincie wil meer sociale huurwoningen

29 maart 2019

De provincie heeft het regioakkoord met hierin plannen voor (sociale) woningbouw in de regio Rotterdam tot 2030 beoordeeld. Ze zijn blij met het aantal woningen dat de regio wil toevoegen aan de totale voorraad.

Lees verder

Koffie met de directeur

22 maart 2019

Vanaf 1 maart is Hanneke Vliet Vlieland de nieuwe directeur-bestuurder van 3B Wonen. Ze komt graag bij u op de koffie!

Lees verder

Vragenlijst voor Aedes benchmark

12 maart 2019

3B Wonen doet ook dit jaar weer mee met de Aedes Benchmark. Mogelijk ontvangt u een mail met link naar een vragenlijst. Fijn als u deze wilt invullen!

 

Lees verder