Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Nieuws

Samen sterk tegen Corona update

01 april 2020

Lees verder

Samen sterk tegen corona

20 maart 2020

Het coronavirus heeft een enorme invloed op ons dagelijks leven.

Lees verder

Start verhuur de Juffers in Berkel en Rodenrijs

19 maart 2020

Lees verder

3B Wonen neemt maatregelen tegen verspreiding coronavirus

17 maart 2020

Wij volgen het advies van het RIVM en nemen preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De maatregelen gelden voorlopig tot 6 april.

Lees verder

Wat doen bij vermoeden van corona

16 maart 2020

Wat moet u doen als u denkt dat u corona heeft?

Lees verder

Woonbehoefte onderzoek Berkel en Bergschenhoek

10 februari 2020

Doet u mee?

Lees verder

3B Wonen verwelkomt nieuw lid van de raad van toezicht

10 februari 2020

Myrthe Koster is met ingang van 1 januari 2020 aangesteld als lid van de raad van toezicht van 3B Wonen. Zij volgt Michel de Visser op die, na een periode van 8 jaar wegens het bereiken van de maximale termijn, zijn taken voor de raad van toezicht heeft neergelegd. Dat geldt ook voor Hans Koster. Hij was sinds 1 januari 2012 lid van de raad van toezicht, de laatste termijn als voorzitter. De rol van voorzitter voor overgenomen door Ed Pannebakker, lid van de raad van toezicht sinds 1 oktober 2018.

Mevrouw Koster is psychiater en sinds drie jaar inhoudelijk directeur en onder andere verantwoordelijk voor de gehele keten Spoedeisende Kinder- en jeugdpsychiatrie en de Gezinspsychiatrie in de regio Zuid Holland Zuid en Rijnmond.

Lees verder

Prestatieafspraken ondertekend

09 december 2019

De prestatieafspraken voor 2020, met afspraken over het uitbreiden en betaalbaar houden van de sociale woningvoorraad, zijn ondertekend.

Lees verder