Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Nieuws

Woonbehoefte onderzoek Berkel en Bergschenhoek

10 februari 2020

Doet u mee?

Lees verder

3B Wonen verwelkomt nieuw lid van de raad van toezicht

10 februari 2020

Myrthe Koster is met ingang van 1 januari 2020 aangesteld als lid van de raad van toezicht van 3B Wonen. Zij volgt Michel de Visser op die, na een periode van 8 jaar wegens het bereiken van de maximale termijn, zijn taken voor de raad van toezicht heeft neergelegd. Dat geldt ook voor Hans Koster. Hij was sinds 1 januari 2012 lid van de raad van toezicht, de laatste termijn als voorzitter. De rol van voorzitter voor overgenomen door Ed Pannebakker, lid van de raad van toezicht sinds 1 oktober 2018.

Mevrouw Koster is psychiater en sinds drie jaar inhoudelijk directeur en onder andere verantwoordelijk voor de gehele keten Spoedeisende Kinder- en jeugdpsychiatrie en de Gezinspsychiatrie in de regio Zuid Holland Zuid en Rijnmond.

Lees verder

Prestatieafspraken ondertekend

09 december 2019

De prestatieafspraken voor 2020, met afspraken over het uitbreiden en betaalbaar houden van de sociale woningvoorraad, zijn ondertekend.

Lees verder

Doe mee aan ons klantonderzoek en win een maand gratis huur of een Ipad

06 december 2019

Wanneer u huurt bij 3B Wonen en wij uw mailadres hebben, ontvangt u in de loop van volgende week per mail het verzoek deel te nemen aan een klantonderzoek.

Lees verder

12 oktober Dag van het Huren

04 oktober 2019

Het thema van de dag van het huren 2019 is 'Trots op huren'. Huurt u bij 3B Wonen en bent u trots op uw woning? Laat het weten en maak kans op een high tea!

Lees verder

Al 1200 woningen van zonnepanelen voorzien

16 juli 2019

3B Wonen plaatst in vijf jaar tijd op ruim 2000 eengezinswoningen zonnepanelen. Hiermee dragen we bij aan een duurzame samenleving en het levert de huurder een flinke besparing op zijn energierekening op.

Lees verder

Versnellen een noodzaak

27 mei 2019

3B Wonen organiseerde met de Huurdersvereniging Lansingerland een dialoog. De vraag die centraal stond was: Hoe zorgen we er met elkaar voor dat er voldoende sociale huurwoningen beschikbaar komen?

 

Lees verder

Einde fusieonderzoek Bouwvereniging Onze Woning en 3B Wonen

23 mei 2019

Sinds oktober 2018 onderzoeken Bouwvereniging Onze Woning en 3B Wonen de eventuele meerwaarde, mogelijkheden en risico’s van een fusie van de beide woningcorporaties.

Lees verder