Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Huuraanbod

3B Wonen verhuurt woningen in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en is dé woningcorporatie in de gemeente Lansingerland. 3B Wonen is aangesloten bij het regionale inschrijfsysteem voor woningzoekenden van Woonnet Rijnmond. Inschrijving bij Woonnet Rijnmond betekent dat u kunt reageren op woningen in alle gemeenten van de Stadsregio Rotterdam. 3B Wonen adverteert woningen die vrijkomen op de website van Woonnet Rijnmond.

Reageren
U kunt reageren op de woningadvertenties via de website www.woonnetrijnmond.nl.

Hoe kom ik in aanmerking voor een huurwoning?
Iedereen van 18 jaar en ouder kan in principe een woning huren van 3B Wonen. U hoeft geen maatschappelijke of economisch binding te hebben met Lansingerland. Wel moet u zich eerst inschrijven als woningzoekende.
 
Hoe kan ik mij inschrijven?
U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven via www.woonnetrijnmond.nl. De minimumleeftijd is 18 jaar. De kosten voor het inschrijven voor huurwoningen zijn € 10,- per jaar. Inschrijven voor koopwoningen of overig aanbod (parkeergelegenheid, berging, bedrijfsruimten) is gratis.

Meer informatie
Op de website van Woonnet Rijnmond: www.woonnetrijnmond.nl vindt u veel informatie. Heeft u nog vragen? Bel het team Klant van 3B Wonen via (010) 519 14 91. Zij helpen u graag verder.

Direct naar woonnetrijnmond.nl
Direct naar woonnetrijnmond.nl
Lees meer