Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Mijn woning kopen

Heeft uw woning een verkooplabel?

We hebben een deel van ons woningbezit aangewezen als mogelijke koopwoning. In eerste instantie hebben de huidige huurders de kans de woning te kopen. Als ze geen interesse hebben, kan hij of zij de woning gewoon blijven huren tegen de geldende condities.

Als de huur van een woning met een verkooplabel wordt opgezegd, bieden we deze woning te koop aan via de makelaar. Ook andere geïnteresseerden kunnen de woning dan kopen.

Maximaal vijf woningen per jaar
Er geldt wel dat er maximaal vijf woningen per jaar verkocht worden. Is dit aantal bereikt dan worden verzoeken doorgeschoven naar het volgende jaar of de woning wordt weer te huur aangeboden. Hier vindt u het overzicht van de woningen met een verkooplabel.

Sociale woningvoorraad
Op dit moment is een op de vijf woningen in Lansingerland een sociale huurwoning. We streven ernaar dat dit percentage ook in de toekomst gelijk blijft. Dat doen we door minder woningen te verkopen dan voorheen. Daarnaast kijken we naar mogelijkheden om nieuwbouw te realiseren.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met een medewerkers van de afdeling Klant, telefoonnummer (010) 519 14 91.