Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Reparatie en onderhoud

Reparaties
Welke reparaties zijn voor onze en welke zijn voor uw rekening? Raadpleeg het onderhouds ABC wanneer u precies wilt weten of de uitvoering en/of kosten van een bepaalde klus voor uw rekening of van 3B Wonen komen. Of wilt u een reparatieverzoek indienen? Allemaal zaken die te maken hebben met een goed onderhouden woning waarin het prettig wonen is. Hierover leest u meer onder de knoppen in het linkermenu.  

Onderhoud
Een woning heeft onderhoud nodig. Daarom voeren wij regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit. Dat doen we om de kwaliteit van de woningen op peil te houden en de woningen er goed uit te laten zien. Dit geldt vooral voor de buitenzijde. Denk hierbij aan schilderwerk aan de buitenzijde of het vervangen van dakbedekking.

Vervangen keuken, douche of toilet
Huurders van 3B Wonen bepalen zelf wanneer zij een nieuwe keuken, douche of toilet krijgen. Uiteraard hanteren wij hierbij wel richtlijnen voor de levensduur. Voor een keuken geldt bijvoorbeeld dat deze 20 jaar moet meegaan. Ook wanneer de keuken nog geen 20 jaar oud is, is vervangen mogelijk. De bewoner betaalt dan wel de restwaarde aan 3B Wonen.

3B Wonen renoveert alleen op verzoek. Hoe dit in zijn werk gaat, wat de eventuele kosten zijn en hoe het gaat met eventuele extra verbeteringen, leest u in de onderstaande folders.
 

Direct een reparatieverzoek indienen

Lees meer
Direct naar folder Onderhoud
Direct naar folder Onderhoud
Lees meer