Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Huur opzeggen

U wilt de huur van uw woning bij 3B Wonen opzegen. Een aantal belangrijke zaken moet nog geregeld worden, voordat u de deur definitief achter u dicht kunt trekken.

U moet de huur schriftelijk opzeggen. Aan de balie van 3B Wonen kunt u hiervoor een standaardformulier afhalen. U kunt dit formulier ook uitprinten en ondertekend naar ons opsturen.

Opzegtermijn
Op het formulier zet u de datum waarop u het huurovereenkomst wilt beëindigen. Dit kan op iedere dag van de maand, mits het niet in een weekend valt. Denk er wel aan dat u minimaal 1 maand opzegtermijn heeft.

In de folder Huur opzeggen leest u hoe u de huur kunt opzeggen, hoe u de woning aan ons moet opleveren en waar u op moet letten bij de overname van spullen door een volgende bewoner. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen, telefoon (010) 519 14 91. Wij helpen u graag verder.

Geef uw verhuizing door aan de gemeente!
Vergeet niet om de verhuizing ook door te geven aan de gemeente. Iedereen is verplicht om  binnen vijf werkdagen na de verhuizing schriftelijk aangifte van verhuizing te doen bij de gemeente. Klik hier voor de informatiepagina van de gemeente Lansingerland.

Asbest
Gaat u verhuizen en is uw woning van voor 1994 en vermoedt u dat er asbest aanwezig is? Verwijder nooit zelf asbest, dus ook geen vloerzeil, gevelkachel of golfplaat. Hoe 3B Wonen omgaat met asbest en wat de vuistregels zijn wanneer u vermoedt dat er asbest aanwezig is, leest u hier.