Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Servicekosten

Als huurder van 3B Wonen betaalt u naast de huur ook servicekosten.

Servicekosten betaalt u voor aanvullende diensten en services. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van algemene ruimtes zoals trappen of portieken. Maar ook voor verwarming, watergebruik en glasverzekering. De servicekosten verschillen per gebouw.
De servicekosten betaalt u maandelijks via een voorschot, tegelijk met de huur. Een keer per jaar krijgt u een afrekening met daarop de werkelijke kosten en het voorschotbedrag dat u betaald heeft. Op dat moment kan 3B Wonen met u afrekenen. U krijgt eventueel geld terug of u betaalt bij. Als het nodig is wordt het voorschotbedrag aangepast.

3B Wonen heeft in samenwerking met de Huurdersvereniging Lansingerland het servicekostenbeleid bepaald. Een belangrijk doel in dit servicekostenbeleid is servicekosten afrekenen op basis van werkelijk gemaakte kosten. In de brochure Servicekosten is weergegeven welke servicekosten er zijn, hoe deze kosten zijn opgebouwd en hoe ze worden afgerekend. Klik hier voor de brochure Servicekosten.

Vraag of bezwaar bij servicekostenafrekening?
Heeft u een vraag over uw servicekostenafrekening? U kunt uw vraag stellen via het contactformulier, per e-mail, telefonisch of per brief.

Heeft u een bezwaar op de servicekostenafrekening? U kunt dan gebruik maken van het bezwaarformulier.