Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Huur betalen

De huur betaalt u vooruit, dus vóór de eerste van de maand, aan 3B Wonen.

U kunt het bedrag op verschillende manieren betalen:

Automatische incasso
Bij het ondertekenen van het huurcontract is het vanaf eind 2017 verplicht een automatische incasso af te sluiten, waarmee de huur iedere 1e van de maand van uw bankrekening wordt afgeschreven. 

Nog geen automatische incasso?
Zowel voor u als voor ons heeft automatisch betalen grote voordelen. U hoeft niet meer na te denken of u al betaald heeft. Het enige waar u voor moet zorgen is dat er rond de 1e van de maand voldoende geld op uw rekening staat. Bovendien wordt de jaarlijkse huurverhoging automatisch voor u gewijzigd.
U kunt hiervoor het formulier machtiging automatische incasso gebruiken. Stuur uw formulier ingevuld en ondertekend naar 3B Wonen, Postbus 108, 2660 AC Bergschenhoek.

iDEAL
Betalen kan vanaf nu ook eenvoudig en snel via iDEAL. Het komt weleens voor, om wat voor reden dan ook, dat 3B Wonen de huur niet heeft kunnen afschrijven of niet heeft ontvangen. In het betalingsoverzicht in Mijn 3B Wonen kunt u zien of de huurbetaling bij ons binnen is gekomen en welke bedragen eventueel nog open staan. Via iDEAL is het mogelijk om de openstaande posten te voldoen.

Pinbetaling
U kunt de huur betalen via een pinautomaat aan de balie van 3B Wonen.

Direct naar folder Huur Betalen
Direct naar folder Huur Betalen
Lees meer