Stages

3B Wonen werkt graag mee aan de ontwikkeling van de toekomstige beroepsbevolking van Nederland. Wij streven er daarom naar om ieder jaar tien stageplaatsen aan te bieden.

Een stage bij 3B Wonen
Een stage bij 3B Wonen betekent leren en werken in de praktijk. Je gaat zoveel mogelijk mee met collega’s of werkt samen in projecten. Zo krijg je een goed beeld van het werken bij een woningcorporatie.

Snuffel- maatschappelijk stage
Zit je in het voortgezet onderwijs en wil je een week kennismaken met de wereld van de huurwoningen? Ook daar bieden wij mogelijkheden voor. Je ‘snuffelt’ iedere dag bij een andere afdeling waardoor je kunt onderzoeken welke baan in de toekomst voor jou is weggelegd.

MBO-stage
Bij een MBO-stage moet je bijvoorbeeld denken aan meelopen en werken bij het team Klant, waarbij je direct contact hebt met klanten en vragen zoveel mogelijk zelfstandig probeert af te handelen.

HBO-/WO-stage
Als HBO’er of WO’er voer je een opleidingsgerelateerde opdracht uit binnen 3B Wonen. Je kunt denken aan technische projecten, opdrachten op het gebied van vastgoed of ontwikkeling van communicatie.

Solliciteren?
Lijkt het je wat om stage te lopen bij 3B Wonen? Schrijf dan een motivatie waarin je aangeeft wat voor stage je zoekt en waarom je voor 3B Wonen kiest. Stuur je gegevens op naar 3bwonen@3bwonen.nl