Update maatregelen rondom corona virus

Update maatregelen rondom coronavirus
Samen is het ons gelukt de stijging van het aantal coronabesmettingen te doorbreken. We zijn op de goede weg, maar het gaat nog te langzaam. Daarom heeft premier Rutte dinsdagavond iedereen opgeroepen de komende twee weken zoveel mogelijk thuis te blijven. Ook worden publiek toegankelijke gebouwen voor twee weken gesloten. Voor 3B Wonen staat veiligheid voorop, voor onze medewerkers en onze huurders. Wij vragen u zaken zoveel mogelijk telefonisch en via de website te regelen. Ons kantoor is alleen op afspraak open. Zo zorgen we er samen voor dat de cijfers sneller dalen en de ziekenhuizen niet overbelast raken.

Kantoor alleen op afspraak open
Ons kantoor is alleen op afspraak open. Wilt u langskomen? Bel dan eerst. Op kantoor mogen er maximaal vier bezoekers tegelijk binnen zijn. Zijn er meer bezoekers, dan kunt u buiten wachten. Onze medewerkers komen u dan halen. Wilt u bij een afspraak met maximaal twee personen komen? Bezichtigingen doen wij in aangepaste vorm. Onze medewerker zal u hierover informeren.

Reparatieverzoeken zoveel mogelijk via de website, mail of telefoon.
Heeft u onze vernieuwde website al gezien? Deze biedt u de mogelijkheid zelf een reparatieverzoek door te geven en meteen een afspraak in te plannen. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Het kan zijn dat de wachttijd iets langer is dan normaal. Heeft u suggesties hoe het beter kan, laat het dan vooral weten.

Meer informatie over de aangepaste dienstverlening vindt u hier.

Vragen?
Heeft u vragen? Mail of bel ons gerust. Wij helpen u graag. E-mail: 3bwonen@3bwonen.nl, tel. 010 - 519 14 91.