Samen sterk tegen Corona

Het coronavirus heeft een enorme invloed op ons dagelijks leven

U bent wellicht aan het thuiswerken. Ook de kinderen zijn thuis en maken hun huiswerk op de tablet of laptop. Of u bent net naar de supermarkt geweest en hebt meteen de boodschappen voor uw buurvrouw meegenomen. Ze is 78 en durft niet meer naar buiten. Samen maakt u er het beste van.

De crisis die is ontstaan kan gevolgen hebben voor uw gezondheid, maar ook voor uw financiële situatie. De overheid heeft verschillende maatregelen genomen om de gevolgen van de crisis zoveel mogelijk te beperken. 3B Wonen begrijpt dat er huurders in de financiële problemen kunnen komen. Bijvoorbeeld huurders met een nul uren contract of een beëindigd tijdelijk contract. Als sociale huisvester zullen wij samen met u kijken naar uw persoonlijke situatie en op zoek gaan naar mogelijk maatwerk. Heeft u vragen hierover, dan kunt u ons tijdens kantooruren bellen of mailen.


Onze dienstverlening
Wij hebben onze dienstverlening op een aantal punten aangepast om de situatie voor u en onze medewerkers zo veilig mogelijk te houden. Kijk hiervoor naar de eerdere nieuwsberichten hieronder. Ook in uw privé situatie kunt u de risico’s zo klein mogelijk houden door de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Maatregelen overheid
De overheid heeft verschillende maatregelen genomen om de economische gevolgen van de crisis zoveel mogelijk te beperken. Er komen op korte termijn bijvoorbeeld maatregelen voor bedrijven om medewerkers in vaste dienst te houden. Ondernemers zoals zzp’ers die getroffen zijn door de coronacrisis kunnen gebruik maken van verschillende regelingen. Meer informatie vindt u op https://www.kvk.nl/corona/het-coronavirus-check-hier-je-regelingen/.