Nieuwbouwproject Rodenrijse Velden in Berkel en Rodenrijs wordt uitgebreid met 25 sociale huur appartementen

Nieuwbouwproject Rodenrijse Velden in Berkel en Rodenrijs wordt uitgebreid met 25 sociale huurappartementen. Op 10 december ondertekenden Arjan van der Neut, regiomanager van Janssen de Jong Projectontwikkeling, Frans Vink, directeur Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen en Hanneke Vliet Vlieland, directeur-bestuurder van 3B Wonen hiervoor de overeenkomsten.

Het project wordt ontwikkeld door Project I B.V., een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. en Vink Ontwikkeling B.V., dat verantwoordelijk is voor de realisatie van de nieuwbouwlocatie Rodenrijse Velden. Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen verzorgt de bouw van de huurappartementen. Naar verwachting start de bouw in het eerste kwartaal van 2021.

Arjan: “Zowel Janssen de Jong Projectontwikkeling als Vink Ontwikkeling hebben maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. De mens staat bij ons altijd centraal. De realisatie van sociale huurappartementen past hier goed bij. Ook bieden we 3B Wonen een AED aan die wordt aangebracht op het nieuwe gebouw. Zo dragen we graag bij aan een veilige woonomgeving.”

Hanneke:Er is in Lansingerland een groot tekort aan betaalbare huurwoningen. De ambitie van 3B Wonen is de komende 10 jaar minimaal 1000 nieuw sociale huurwoningen te bouwen. We zijn blij me deze samenwerking. Geweldig dat we op deze mooie locatie 25 prachtige, duurzame appartementen kunnen toevoegen. Wat een mooie geste om de bewoners en omwonenden deze AED aan te bieden.”

Over Rodenrijse Velden
Nieuwbouwproject Rodenrijse Velden ligt aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs. De voormalige palletfabriek Hordijk maakt plaats voor 117 woningen. Het gevarieerde aanbod bestaat uit huurappartementen, twee- en drie onder-één-kapwoningen, rijwoningen (huur en koop) en vrijstaande woningen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van de woningen en het openbaar gebied. Kijk voor meer informatie op www.rodenrijsevelden.nl.