Hoogste punt aan de Gouden Harplaan

Feest op de bouwlocatie aan de Gouden Harplaan in Berkel en Rodenrijs. We hebben het hoogste punt bereikt van de toekomstige sociale huurappartementen in de Gouden Harpbuurt. Natuurlijk werd er gebak verzorgd voor de bouwers om dit hoog(s)tepunt te vieren.

30 appartementen
De twee gebouwen met ieder 15 appartementen staan aan weerzijden van de Gouden Harplaan. Een prima locatie, dichtbij voorzieningen zoals winkelcentrum het Gouden Hart en station Westpolder van de RandstadRail. De tweekamerappartementen zijn circa 60 m2 groot. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, apart toilet en een badkamer. Er is een balkon of terras, een inpandige bergruimte en een individuele fietsenberging op de begane grond.

Duurzaam
Nieuwe woningen worden vanwege het bouwbesluit sowieso al energiezuinig gebouwd. Maar deze woningen zijn nog duurzamer door het toepassen van energiezuinige maatregelen. Het appartementengebouw is niet aangesloten op het gasnet en voorziet in de productie van eigen warm tapwater en stroom. Per gebouw worden 177 zonnepanelen toegepast. Andere duurzaamheidsmaatregelen zijn onder andere het  toepassen van HR+++ glas, balansventilatie en verbeterde kierdichting. Deze combinatie zorgt voor comfortabel en duurzaam wonen in een energiezuinige woning.

Huurprijzen
De huurprijzen zijn € 633,25 (prijspeil 1 januari 2021) per maand, exclusief servicekosten en Energie Prestatie Vergoeding (EPV).

Start verhuur
De appartementen worden in juni geadverteerd via het woonruimteverdeelsysteem  www.woonnetrijnmond.nl. Om in aanmerking te komen voor een appartement moet u ingeschreven staan bij Woonnet Rijnmond en voldoen aan de voorwaarden. Houd de website van Woonnet Rijnmond in de gaten.