Eerste steenlegging woningen Julianastraat en Prins Bernhardlaan

Lansingerland, 10 november 2022

Gisteren onthulden oud-bewoners de heer en mevrouw Verweij, wethouder Wonen Michiel Muis en directeur-bestuurder 3B Wonen Hanneke Vliet Vlieland samen de eerste steen van het appartementengebouw aan de Julianastraat in Berkel en Rodenrijs. In het appartementengebouw worden 36 appartementen gerealiseerd van de in totaal 73 nieuwe woningen. De oplevering van de woningen vindt naar verwachting in de zomer van volgend jaar plaats.
In de gevel van het appartementengebouw is een oorspronkelijke steen teruggeplaatst en komt er een nieuwe steen in de gevel bij, aangeboden door 3B Wonen. De oude steen werd ruim 70 jaar geleden geplaatst en bleef bewaard als aandenken aan de voormalige woningen.

Michiel Muis, wethouder Wonen: “In Lansingerland is het fijn wonen en daar zijn we trots op. Met de uitbreiding van de woningen in deze buurt, gaat er voor veel bewoners een langverwachte wens in vervulling.”

Directeur-Bestuurder 3B Wonen, Hanneke Vliet Vlieland: “Met de herontwikkeling van de woningen aan de Julianastraat en Prins de Bernhardlaan, breidt 3B Wonen haar woningaanbod verder uit én zorgen we voor een hele nieuwe uitstraling in een buurt. Met de komst van de 37 eengezinswoningen en de 36 appartementen, komen er totaal 23 woningen bij en maken we de woningen en de buurt weer passend in de huidige tijd en klaar voor de toekomst.”