Doe mee aan ons klantonderzoek

Win een maand gratis huur of een Ipad

Wanneer u huurt bij 3B Wonen en wij uw mailadres hebben, ontvangt u in de loop van volgende week per mail het verzoek deel te nemen aan een klantonderzoek.

Wij benaderen ook een aantal potentiële huurders die staan ingeschreven bij Woonnet Rijnmond.

Vul de vragenlijst in op internet
Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij horen graag wat daarvoor nodig is en wat u belangrijk vindt. Onderzoeksbureau USP voert het onderzoek voor ons uit. Zij hebben een vragenlijst opgesteld die u op internet kunt invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Meedoen kan tot en met vrijdag 10 januari 2020.

Win een maand huur of een Ipad!
Onder de huurders die de vragenlijst invullen, verloten wij een maand gratis huur ter waarde van € 575,- (de gemiddelde huurprijs). Huurt u nog niet bij ons, dan maakt u kans op een Ipad. Daarnaast maakt u ook nog kans op één van de 20 VVV-bonnen van € 50,-.

U kunt ook gebeld worden
Afhankelijk van het aantal mensen dat de vragenlijst invult, gaat USP ook een aantal (potentiële) huurders telefonisch benaderen. Aan het begin van het gesprek vragen zij of u wilt deelnemen. Wij zouden dit bijzonder waarderen, maar uiteraard is deelname niet verplicht. Komt het niet uit, of neemt u liever niet deel, geef dit dan gerust aan.

Deelname is anoniem
De gegevens die USP verzamelt, worden anoniem verwerkt. De antwoorden zijn niet te herleiden naar u als persoon.

Volgend jaar groepsdiscussies
Aan het einde van de vragenlijst, vragen wij of u wilt deelnemen aan een groepsdiscussie. Deze worden begin volgend jaar gepland.

Vragen?
Heeft u vragen over het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met Lisan van den Heerik van USP Marketing Consultancy. Dit kan per mail via vandenheerik@usp-mc.nl of telefonisch via 010 206 69 19.