De vlag in top bij de Rodenrijse Velden

Weer een mijlpaal voor nieuwbouwproject Rodenrijse Velden; het hoogste punt is bereikt. De vlag ging in top op het toekomstige appartementengebouw waar plaats is voor 25 sociale huurappartementen. De bouwers van Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen werden getrakteerd op gebak.

25 duurzame appartementen
Het appartementengebouw ligt in de nieuwe wijk Rodenrijse Velden. Op het voormalige terrein van palletfabriek Hordijk, vlak achter de Rodenrijseweg. Lekker centraal tussen het centrum van Berkel en Rodenrijs, station Rodenrijs van de RandstadRail en het groene en waterrijke Annie M.G. Schmidtpark.
In het gebouw komen 25 ruime 3-kamerappartementen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van de woningen. Op het dak worden per appartement 6 zonnepanelen aangebracht. Het gebouw wordt verwarmd  met een lucht-water warmtepomp. De woningen hebben een warmteterugwin-ventilatiesysteem en zijn goed geïsoleerd. De verwachting is dat de appartementen begin 2022 worden opgeleverd.

Huurprijzen
De huurprijs wordt € 752,33 (prijspeil 1 januari 2021), exclusief servicekosten.

Start verhuur 25 sociale huurappartementen
De start verhuur van de appartementen is nog niet bekend. De appartementen worden geadverteerd via het woonruimteverdeelsysteem op www.woonnetrijnmond.nl. Om in aanmerking te komen voor een appartement moet u ingeschreven staan bij Woonnet Rijnmond en voldoen aan de voorwaarden. Houd de website van Woonnet Rijnmond in de gaten.