Nieuwsberichten

Welkom terug mevrouw Bosma op de Prins Bernhardlaan!

Vorige week keerde oud-bewoner mevrouw Bosma na drie en half jaar terug naar haar oude, bekende straat. Op de Julianastraat en Prins Bernhardlaan vervingen wij 50 eengezinswoningen voor 36 eengezinswoningen en 37 appartementen. 

Ervaar wat er kan gebeuren bij een woningbrand!

Midden in het centrum van Berkel en Rodenrijs, op de Wilhelminastraat 17 kunt u de impact van een woningbrand ervaren. Zodra u de belevingswoning binnenkomt, ruikt u de indringende geur van brand en ziet u de schade die een woningbrand aanricht. Bezoekers worden hier bewust gemaakt van de brandgevaren en gaan met praktische tips naar huis.

Mijlpaal flexwoningen Sporthoeklaan Bergschenhoek

Tijdens het officiële moment werd, onder toeziend oog van alle samenwerkingspartners, een flexwoning geplaatst door bouwbedrijf Dura Vermeer. Daarbij assisteerden burgemeester Pieter van de Stadt en Hanneke Vliet Vlieland, directeur-bestuurder van 3B Wonen. Op deze manier werd aandacht besteed aan het behalen van deze belangrijke mijlpaal. Op de locatie is nu ongeveer de helft van de  flexwoningen geplaatst. Deze woningen zijn op korte termijn gereed voor de eerste bewoners.

Herbenoeming Hanneke Vliet Vlieland als directeur-bestuurder van 3B Wonen

Met trots vertellen wij dat Hanneke Vliet Vlietland is herbenoemd als directeur-bestuurder van 3B Wonen. De herbenoeming geldt voor de periode van 4 jaar vanaf 1 maart 2023 tot 1 maart 2027. Woensdag 22 februari werd het besluit officieel in de vergadering van de raad van toezicht en het visieteam van 3B Wonen.