Nieuwsberichten

De vlag in top bij de Rodenrijse Velden

Weer een mijlpaal voor nieuwbouwproject Rodenrijse Velden; het hoogste punt is bereikt. De vlag ging in top op het toekomstige appartementengebouw waar plaats is voor 25 sociale huurappartementen.

Meer huurders hebben recht op huurtoeslag

De Belastingdienst roept huurders op om te kijken of ze in aanmerking komen voor huurtoeslag. Sinds 1 januari 2020 zijn door een wetswijziging de harde inkomensgrenzen voor huurtoeslag vervallen. Omdat niet iedereen hiervan op de hoogte is, lopen huurders hierdoor soms huurtoeslag mis.

Woningen Wethouder Schipperstraat in Berkel zijn klaar

Op woensdag 23 juni werd de eerste sleutel uitgereikt aan één van de nieuwe bewoners van de nieuwe woningen aan de Wethouder Schipperstraat en Coornwinderlaan. De woningen liggen vlak bij het centrum van Berkel en Rodenrijs. 3B Wonen heeft hiermee de eerste energiezuinige sociale huurwoningen in de dorpskern gerealiseerd.

Hoogste punt aan de Gouden Harplaan

Feest op de bouwlocatie aan de Gouden Harplaan in Berkel en Rodenrijs. We hebben het hoogste punt bereikt van de toekomstige sociale huurappartementen in de Gouden Harpbuurt. Natuurlijk werd er gebak verzorgd voor de bouwers om dit hoog(s)tepunt te vieren.

3B Wonen bevriest alle huren in 2021

Begin februari maakte minister Ollongren bekend de huren per 1 juli 2021 te bevriezen. Deze wettelijke regeling geldt alleen voor woningen in de sociale huursector. 3B Wonen heeft besloten deze regeling ook toe te passen voor overige verhuureenheden en vrije sector huurwoningen. Dit betekent dat wij al onze huren bevriezen.

Valse e-mails in omloop met als afzender 3B Wonen

Let op: er zijn valse e-mails in omloop met als afzender 3B Wonen. Het gaat om een e-mail vanuit DropboxTransfer en bevat een factuur. Deze e-mail is niet van 3B Wonen afkomstig. Klik nooit op links in een phishing e-mail. Open de e-mail niet en...