Nieuwsberichten

Vacatures raad van toezicht 3B Wonen

Huurdersvereniging Lansingerland en de raad van toezicht van 3B Wonen zoeken twee leden voor de raad van toezicht. Expertise Volkshuisvesting en Financiën, ICT & Bedrijfsvoering.

Trots, maar we blijven werken aan verbeteringen

Uit de Aedes Benchmark komen cijfers die corporaties verdienen op bijvoorbeeld hun dienstverlening aan de klant. Een mooi middel om te meten waar verbeteringen nodig zijn en waar het goed gaat. Voor de tweede keer op rij scoort 3B Wonen mooie cijfers in deze benchmark. “Daar ben ik trots op, zeker in deze gekke coronatijd waar direct en persoonlijk contact met onze huurders veel lastiger is dan ‘normaal’”, zegt Hanneke Vliet Vlieland, directeur-bestuurder van 3B Wonen.

Verlichting algemene ruimte brandt tijdelijk dag en nacht

Vanaf 1 juli 2021 zetten de netbeheerders landelijk de TF-signalen uit. Stedin dus ook. Via deze Toonfrequent (TF)-signalen wordt de openbare verlichting aan- en uitgezet. De TF-signalen worden in fases, gebied voor gebied, beëindigd. Het gevolg van het uitschakelen van dit signaal is dat een aantal van onze panden afgelopen week in de avonduren niet meer verlicht werd. We hebben dit opgelost door de verlichting tijdelijk dag en nacht te laten branden. 

Actie Woonbond 17 oktober 2021

Er heerst een woningnood in Nederland. Dat merken we ook in Lansingerland. Meer dan zeven jaar ingeschreven staan voordat je in aanmerking komt voor een sociale huurwoning, is meer regel dan uitzondering. Daar moet verandering in komen. Daarom steunt 3B Wonen de landelijke woondemonstratie op 17 oktober in Rotterdam.