Oproep: heet uw buren welkom!

Mensen verhuizen… Om verschillende redenen zeggen huurders de huur op en vertrekken naar een andere woning, een andere wijk of zelfs andere woonplaats. Bijvoorbeeld omdat er een verandering is in de gezinssamenstelling, mensen groter of juist kleiner willen wonen, of vanwege werk in een andere plaats. Er komen dan andere mensen in het huis waar uw oude buren woonden. En dat betekent opnieuw contact leggen, kennis maken en hopen dat het met de nieuwe buren (ook) “klikt”.

3B Wonen vindt het belangrijk dat u zich fijn voelt in uw wijk. Wij onderhouden uw woning en proberen onze dienstverlening af te stemmen op uw wensen. Voor de sfeer in de wijk bent u zelf hard nodig. Daarom zijn we gestart met een project om nieuwe bewoners welkom te heten. Wij zoeken mensen in alle wijken of straten die, uitgerust met een kleine attentie, op bezoek willen gaan bij de nieuwe buur om hem of haar welkom te heten en informatie te geven over uw buurt.

Is dit iets voor u?
Geeft u zich dan op bij Laurence Tamerus Budak, zij is te bereiken via  telefoonnummer 010 - 519 14 91 of via email l.tamerus@3bwonen.nl.

Is dit misschien iets voor u, maar heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over hoe vaak dit voorkomt? Ook dan kunt u contact opnemen met Laurence.