Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Huuraanbod

3B Wonen verhuurt woningen in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en is dé woningcorporatie in de gemeente Lansingerland. 3B Wonen is aangesloten bij het regionale inschrijfsysteem voor woningzoekenden van Woonnet Rijnmond. Inschrijving bij Woonnet Rijnmond betekent dat u kunt reageren op woningen in alle gemeenten van de Stadsregio Rotterdam.
3B Wonen adverteert woningen die vrijkomen wekelijks op de website van Woonnet Rijnmond.

Zoeken
Om het zoeken naar de juiste woning wat makkelijker te maken biedt Woonnet Rijnmond een uitstekende service: een abonnement op de woonkrant-op-maat. Zo’n abonnement heeft veel voordelen, want daarin vinden woningzoekenden precies die woningen die aan hun persoonlijke wensen voldoen. Klik hier voor meer informatie over de woonkrant-op-maat.

Reageren
U kunt reageren op de woningadvertenties via de website www.woonnet-rijnmond.nl of telefonisch via telefoonnummer (088) 118 21 00, tegen lokaal tarief. En natuurlijk via de balie van 3B Wonen. U mag wekelijks op maximaal twee woningen reageren met één reactie per woning.  

Hoe kom ik in aanmerking voor een huurwoning?
Iedereen van 18 jaar en ouder kan in principe een woning huren van 3B Wonen. U hoeft geen maatschappelijke of economisch binding te hebben met Lansingerland. Wel moet u zich eerst inschrijven als woningzoekende.
 
Hoe kan ik mij inschrijven?
U kunt zicht snel en gemakkelijk inschrijven door het aanvragen van een woonpas via www.woonnet-rijnmond.nl (woonpas aanvragen). De minimumleeftijd is 18 jaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Nadat u een woonpas heeft ontvangen, kunt u reageren op de woningen die vrijkomen. Ook kunt u zelf uw gegevens aanpassen en zien op welke plaats u geëindigd bent als u gereageerd heeft. 

Meer informatie
Op de website van Woonnet Rijnmond: www.woonnet-rijnmond.nl vindt u veel informatie. Heeft u nog vragen? Bel het team Woonbeheer van 3B Wonen via
(010) 519 14 91. Zij helpen u graag verder.

Direct naar Woonnet-Rijnmond.nl
Direct naar Woonnet-Rijnmond.nl
Lees meer